Duurzaam Westvoorne Energie

bespaartips

Wil je ook energie besparen in huis? Energie besparen zit hem al in kleine dingen. Energiecoach Lenn schrijft inspirerende blogs over energie besparen in huis. 

Blog 2:
Lenn Vonk

Isoleren: laagjes over elkaar heen dragen om energie te besparen

Blog 1:
Lenn Vonk

Energie besparen in mijn huis

Deskundig

Onze energiecoaches zijn deskundige vrijwilligers die inwoners van Westvoorne informeren over energiebesparing in een één-op-één gesprek. De energiecoaches hebben een training gevolgd via de gemeente Westvoorne en kunnen u wegwijs maken in allerlei energiegerelateerde vraagstukken. De gesprekken vinden vanwege de coranamaatregelen digitaal of telefonisch plaats. Maak hier gratis en vrijblijvend een afspraak voor een energiegesprek met één van onze coaches.

Energiegesprek
Tijdens het gesprek gaat de coach samen met u naar uw energierekening kijken: wat staat er eigenlijk en welke stukjes zijn interessant? Vervolgens geeft de energiecoach aan de hand van een vragenlijst allerlei praktische tips voor kleine maatregelen die helpen uw energieverbruik terug te dringen. De coach geeft daarbij telkens een indicatie van hoeveel euro bepaalde tips u kunnen schelen op jaarbasis. 


Tenslotte kan de coach u adviseren over energiebesparende maatregelen aan uw woning die zinvol zouden kunnen zijn. Ook geeft de coach aan welke financieringsmaatregelen daarvoor beschikbaar zijn. Het resultaat is dat u wegwijs bent gemaakt in de wereld van energiebesparing en zelf kunt kiezen hoe u energiebesparing in uw woning gaat aanpakken.

Duurzaam Westvoorne Energie

Energie

Samen op weg naar een energieneutraal Westvoorne.

Duurzaam Westvoorne Circulair

Circulair

Veel van wat we weggooien kan hergebruikt worden.

Duurzaam Westvoorne Natuur

klimaat

Westvoorne bereidt zich voor op het veranderende klimaat.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale