Klimaat Westvoorne

energiecoach, maak nu een afspraak!

De gemeente Westvoorne heeft een team van energiecoaches! Een energiecoach is een mede-inwoner van Westvoorne die u deskundig advies kan geven over energie besparen.

Stijgt uw energierekening en weet u niet waarom? Bent u benieuwd naar subsidiemogelijkheden om uw woning te isoleren? Maak een afspraak met één van onze energiecoaches, zij staan klaar om u te helpen met energie besparen.

Boukje Wolters

Energiecoach

We leven in een tijd waarin duurzame energie hoog op de agenda staat. Zuinig(er) omgaan met energiebronnen hoort hierbij.
Als ik mijn eigen levensstijl onder de loep leg kan ik met relatief makkelijke en goedkope aanpassingen zuiniger omgaan met energie. Dat is weer goed voor mijn portemonnee.
Hetzelfde geldt voor ons huis, hier kan ook nog veel verbeterd worden. 
Vooral besparingen die niet veel investeringen vergen vind ik momenteel interessant. En die zijn er zat bleek na het volgen van de opleiding tot energiecoach….

Er zijn veel kleine aanpassingen/investeringen die meteen besparingen opleveren. Energie zuiniger leven hoeft niet per definitie te betekenen dat het veel geld kost. Het betekent ook niet dat je je je zelf dan comfort en gerief ontzegd om te kunnen besparen….
    
Als ik in gesprek ga met jullie hoop ik je ook enthousiast te maken om met het energieverbruik aan de gang te gaan en je eigen energiegebruik kritisch te bekijken. En natuurlijk daar waar mogelijk aan te passen met (kleine) investeringen en/of gedrag-aanpassingen.
 

Meer informatie

Deze energiegesprekken maken onderdeel uit van de campagne ‘Dat levert wat op’ over energiebesparing. Tot april 2021 zijn er allerlei activiteiten waar u aan kunt deelnemen. Meer informatie over de verschillende activiteiten die de gemeente aanbiedt, vindt u hier.

Duurzaam Westvoorne Energie

Energie

Samen op weg naar een energieneutraal Westvoorne.

Duurzaam Westvoorne Circulair

Circulair

Veel van wat we weggooien kan hergebruikt worden.

Duurzaam Westvoorne Natuur

klimaat

Westvoorne bereidt zich voor op het veranderende klimaat.

Gemeente Westvoorne
Raadhuislaan 6
3235 AP Rockanje

Contactgegevens
telefoon 14 0181, of (0181) 40 80 00
gemeente@westvoorne.nl

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale