Klimaat Westvoorne

energiecoach, maak nu een afspraak!

De gemeente Westvoorne heeft een team van energiecoaches! Een energiecoach is een mede-inwoner van Westvoorne die u deskundig advies kan geven over energie besparen.

Stijgt uw energierekening en weet u niet waarom? Bent u benieuwd naar subsidiemogelijkheden om uw woning te isoleren? Maak een afspraak met één van onze energiecoaches, zij staan klaar om u te helpen met energie besparen.

Gert Boomert

Energiecoach

Voordat ik mij aanmeldde voor de opleiding tot Energiecoach voor de Gemeente Westvoorne was ik al bezig met besparen op het gebruik van fossiele brandstoffen. Ik heb 3 kinderen en probeer nog een stukje aarde over te laten voor hen, en daarnaast mijn kinderen ook te motiveren om te besparen.

Ik heb zelf een (hoek)woning, bouwjaar 1990. In de loop van de tijd heb ik de nodige aanpassingen gedaan op het gebied van isolatie, zonnepanelen etc. De ervaring die ik hiermee heb opgedaan wil ik graag delen met anderen en als zodanig ben ik dus Energiecoach geworden voor de gemeente Westvoorne. Mijn achtergrond - ik heb een scheepswerktuigkundige opleiding en mijn voormalige werk in de energievoorziening van een groot industrieel complex helpt mij om "out of the box" te denken om te besparen. Schroom dus niet en vraag een gesprek aan.

Meer informatie

Deze energiegesprekken maken onderdeel uit van de campagne ‘Dat levert wat op’ over energiebesparing. Tot april 2021 zijn er allerlei activiteiten waar u aan kunt deelnemen. Meer informatie over de verschillende activiteiten die de gemeente aanbiedt, vindt u hier.

Duurzaam Westvoorne Energie

Energie

Samen op weg naar een energieneutraal Westvoorne.

Duurzaam Westvoorne Circulair

Circulair

Veel van wat we weggooien kan hergebruikt worden.

Duurzaam Westvoorne Natuur

klimaat

Westvoorne bereidt zich voor op het veranderende klimaat.

Gemeente Westvoorne
Raadhuislaan 6
3235 AP Rockanje

Contactgegevens
telefoon 14 0181, of (0181) 40 80 00
gemeente@westvoorne.nl

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale