Klimaat Westvoorne

energiecoach, maak nu een afspraak!

De gemeente Westvoorne heeft een team van energiecoaches! Een energiecoach is een mede-inwoner van Westvoorne die u deskundig advies kan geven over energie besparen.

Stijgt uw energierekening en weet u niet waarom? Bent u benieuwd naar subsidiemogelijkheden om uw woning te isoleren? Maak een afspraak met één van onze energiecoaches, zij staan klaar om u te helpen met energie besparen.

Izaäk Klok

Energiecoach

Naast mijn vrijwilligerswerk als energiecoach, ben ik werkzaam als stuurman. Ook in dit vak wordt zo zuinig mogelijk met grondstoffen gewerkt en zo ben ik ook opgevoegd. Mijn ouders vonden dit belangrijk en hadden dat weer van hun ouders mee gekregen. Ik wil deze gedachte ook uitdragen en meegeven aan de volgende generatie.

Mijn woning had als één van de eerste een zonneboiler in Nederland (1990) en die werkt nog steeds. We hebben ook zonnepanelen om het elektriciteitgebruik te compenseren en het huis is voorzien van goed dubbel glas. Regenwater wordt opgevangen en gebruikt om de wasmachine te voeden en de wc door te spoelen.

Mijn motto is “Wij zijn rentmeesters van onze eigendommen en deze aarde. Daarom is het voor mij van belang om zorgvuldig om te gaan met de grondstoffen, materialen en producten. Het is aan ons om deze planeet door te geven aan de jeugd!"

Graag help ik u ook hierbij! Vraag vandaag nog een gratis energiegesprek met mij aan.

Specialisatie: zonne-energie

Duurzaam Westvoorne Energie

Energie

Samen op weg naar een energieneutraal Westvoorne.

Duurzaam Westvoorne Circulair

Circulair

Veel van wat we weggooien kan hergebruikt worden.

Duurzaam Westvoorne Natuur

klimaat

Westvoorne bereidt zich voor op het veranderende klimaat.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale