Klimaat Westvoorne

energiecoach, maak nu een afspraak!

De gemeente Westvoorne heeft een team van energiecoaches! Een energiecoach is een mede-inwoner van Westvoorne die u deskundig advies kan geven over energie besparen.

Stijgt uw energierekening en weet u niet waarom? Bent u benieuwd naar subsidiemogelijkheden om uw woning te isoleren? Maak een afspraak met één van onze energiecoaches, zij staan klaar om u te helpen met energie besparen.

John van Lit

Energiecoach

Tijdens mijn werkzame leven had ik al belangstelling voor het besparen van energie. Toen ik in de jaren tachtig van de vorige eeuw werd uitgenodigd door de Europese Unie om mee te doen aan een competitie om een huis te ontwerpen met een zeer laag energiegebruik sprak mij dat zeer aan.

Ik heb toen samen met anderen een huis ontworpen op basis van Trombe wanden (passieve zonne collectors) en daarmee subsidie ontvangen om in Hillegom een proefproject te starten.

Nu woon ik sinds kort in Oostvoorne in een all-electric-huis met een warmtepomp en 14 zonnepanelen. In januari plaatsten we er nog 4 zonnepanelen bij om op 0 op de meter uit te komen.

Toen ik van de mogelijkheid hoorde om energiecoach te worden, heb ik mezelf aangemeld. Ik wil graag mijn ervaringen delen met mede-inwoners van Westvoorne om te helpen met ideeën die tot een lager energieverbruik zouden kunnen leiden.

Specialisatie: alle technische zaken die bij het verduurzamen van een woning komen kijken

Duurzaam Westvoorne Energie

Energie

Samen op weg naar een energieneutraal Westvoorne.

Duurzaam Westvoorne Circulair

Circulair

Veel van wat we weggooien kan hergebruikt worden.

Duurzaam Westvoorne Natuur

klimaat

Westvoorne bereidt zich voor op het veranderende klimaat.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale