Klimaat Westvoorne

energiecoach, maak nu een afspraak!

De gemeente Westvoorne heeft een team van energiecoaches! Een energiecoach is een mede-inwoner van Westvoorne die u deskundig advies kan geven over energie besparen.

Stijgt uw energierekening en weet u niet waarom? Bent u benieuwd naar subsidiemogelijkheden om uw woning te isoleren? Maak een afspraak met één van onze energiecoaches, zij staan klaar om u te helpen met energie besparen.

Rob Bik

Energiecoach

Ik woon in Oostvoorne en ben vol enthousiasme gestart als energiecoach in Westvoorne. Graag kijk ik met u mee of het mogelijk is om het energieverbruik te verlagen. Toen ik de training tot energiecoach volgde waren er zeker zaken waarvan ik niet wist dat ze zoveel energie kosten.

Iedere energiecoach heeft zijn/haar eigen specialisatie, waarbij we elkaar kunnen aanvullen. Met name het stukje bewustwording vind ik zeer intrigerend. Begrijpt u uw energierekening? Wat voor tips en tricks zijn er om energieverbruik te verminderen? Waar tocht het en wat kunt u daaraan doen? Heeft u overal ledverlichting? Heeft u die tweede koelkast in de schuur nu echt wel nodig? En koken, hoe doet u dit zo energie zuinig mogelijk? Kortom u kunt zonder veel geld uit te geven toch heel veel doen.

Wilt u graag advies hierover? Vraag dan een energiegesprek met mij aan.

Specialisatie: warmtebeeldcamera; met eigen inzet je energierekening verlagen 

Duurzaam Westvoorne Energie

Energie

Samen op weg naar een energieneutraal Westvoorne.

Duurzaam Westvoorne Circulair

Circulair

Veel van wat we weggooien kan hergebruikt worden.

Duurzaam Westvoorne Natuur

klimaat

Westvoorne bereidt zich voor op het veranderende klimaat.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale