Klimaat Westvoorne

energiecoach, maak nu een afspraak!

De gemeente Westvoorne heeft een team van energiecoaches! Een energiecoach is een mede-inwoner van Westvoorne die u deskundig advies kan geven over energie besparen.

Stijgt uw energierekening en weet u niet waarom? Bent u benieuwd naar subsidiemogelijkheden om uw woning te isoleren? Maak een afspraak met één van onze energiecoaches, zij staan klaar om u te helpen met energie besparen.

Stef Wiersma

Energiecoach

Ik ben gepensioneerde scheepswerktuigkundige uit de sleepvaart en baggerwereld en dus altijd al geïnteresseerd geweest in techniek.

Vooral voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen, ben ik zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan voor een beter milieu en de energietransitie. Daar ben ik met ons huis al volop mee bezig. Ik heb voor en achter zonnepanelen geplaatst, een zonneboiler aangeschaft, vloer- en wandisolatie aangebracht, een warmtepomp, ventilatoren onder de radiatoren aangebracht, led-verlichting, regentonnen neergezet, een hybride-auto gekocht.  En ik probeer zoveel mogelijk verspilling en vervuiling te voorkomen.

Door alle aanpassingen is ons energiegebruik al aardig gedaald waardoor dus ook de energierekening omlaag is gebracht.

Al deze aanpassingen zou ik verder willen uitdragen. Daarom heb ik mij opgegeven om als energiecoach aan de slag te gaan.

Specialisatie:beschikbaar voor alle vragen

Duurzaam Westvoorne Energie

Energie

Samen op weg naar een energieneutraal Westvoorne.

Duurzaam Westvoorne Circulair

Circulair

Veel van wat we weggooien kan hergebruikt worden.

Duurzaam Westvoorne Natuur

klimaat

Westvoorne bereidt zich voor op het veranderende klimaat.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale