Klimaat Westvoorne

energiecoach, maak nu een afspraak!

De gemeente Westvoorne heeft een team van energiecoaches! Een energiecoach is een mede-inwoner van Westvoorne die u deskundig advies kan geven over energie besparen.

Stijgt uw energierekening en weet u niet waarom? Bent u benieuwd naar subsidiemogelijkheden om uw woning te isoleren? Maak een afspraak met één van onze energiecoaches, zij staan klaar om u te helpen met energie besparen.

Tony

Energiecoach

Al heel lang ben ik bezig met het besparen van energie, omdat ik een groot liefhebber ben van de natuur. Wanneer de temperaturen boven de dertig graden komen dan zie ik hoe zwaar de natuur het heeft. Bijvoorbeeld vorig jaar toen de temperatuur een week lang boven de dertig graden kwam. Dan word ik nog meer gemotiveerd om te stoppen met CO2 uit te stoten.

Ik woon in Rockanje, in een woning uit 1932. 
De woning is redelijk geïsoleerd. Bij de verbouwing hebben we het dak geïsoleerd en alle ramen van dubbel glas voorzien. Nu denken we er over om de spouwmuur te vullen met isolatie. Maar er leven vleermuizen in de spouwmuren, dus daar moeten we nog even mee wachten. Waar we elke dag in de winter spijt van hebben, is dat we de ruimte onder de vloer niet hebben vol gestort met schelpen, een gemiste kans.
 
Ook kleine besparingen heeft mijn aandacht, zoals korter douchen. Regelmatig hoor ik tijdens het douchen “Schat hier is je handdoek”. De thermostaat hebben we een graadje lager staan. “Goed  voor het bruine vet”.
Om deze reden ben ik als energiecoach gemotiveerd u bij te staan bij uw streven om bewuster om te gaan met energie. 

Specialisatie: besparen op energie door gedragsverandering; warmtebeeldcamera

Duurzaam Westvoorne Energie

Energie

Samen op weg naar een energieneutraal Westvoorne.

Duurzaam Westvoorne Circulair

Circulair

Veel van wat we weggooien kan hergebruikt worden.

Duurzaam Westvoorne Natuur

klimaat

Westvoorne bereidt zich voor op het veranderende klimaat.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale