Duurzaam Westvoorne Energie

kortingscode

Energie besparen, dat levert wat op! Door eenvoudige maatregelen te nemen kunt u flink besparen op uw energierekening. Dat is goed voor het milieu en goed voor uw wooncomfort.
Gemeente Westvoorne heeft subsidie gekregen van het rijk om u hierbij te helpen. Want wat we besparen hoeven we ook niet op te wekken en is bovendien goed voor uw portemonnee.

Een kortingscode van
€ 90,- voor inwoners van Westvoorne!

De gemeente Westvoorne wil inwoners helpen om energie te besparen en de energierekening omlaag te brengen. Met soms vrij simpele aanpassingen kunnen huishoudens vaak al flink besparen op de energierekening. Via de webshop van de WoonWijzerWinkel bestelt u gratis producten als ledlampen, radiatorfolie, een waterbesparende douchekop of boek een gratis adviesgesprek met één van de adviseurs. Gebruik hiervoor de kortingscode: WESTVOORNE2021.

De actie is voor alle inwoners van Westvoorne, of u nu een huurwoning of een koopwoning heeft. De actie loopt zolang de voorraad strekt Meer informatie en spelregels.

Scan en advies
Naast de energiebesparende maatregelen, kunt u uw kortingscode ook inzetten voor een duurzaamheidsscan van uw woning. U krijgt dan in één overzicht de duurzame verbeteropties van uw woning, inclusief kostenplaatje en besparingen. Wilt u graag persoonlijk advies? Ook dat kan! U kunt kiezen voor advies in de duurzame showroom (adviesgesprek), advies aan huis (woningopname) of een digitale woningopname.

Duurzaam Westvoorne Energie

Energie

Samen op weg naar een energieneutraal Westvoorne.

Duurzaam Westvoorne Circulair

Circulair

Veel van wat we weggooien kan hergebruikt worden.

Duurzaam Westvoorne Natuur

klimaat

Westvoorne bereidt zich voor op het veranderende klimaat.

Gemeente Westvoorne
Raadhuislaan 6
3235 AP Rockanje

Contactgegevens
telefoon 14 0181, of (0181) 40 80 00
gemeente@westvoorne.nl

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale