Duurzaam Westvoorne Energie

energie besparen: 
Dat levert wat op!

Energie besparen levert wat op! Door eenvoudige maatregelen te nemen kunt u flink besparen op uw energierekening. Dat is goed voor het milieu en voor uw wooncomfort. De gemeente Westvoorne heeft subsidie gekregen van het rijk om u hierbij te helpen.

De komende maanden organiseert de gemeente Westvoorne verschillende (gratis) activiteiten. U krijgt op diverse manieren ondersteuning om de eerste stap te zetten naar energiebesparing. Doet u ook mee?

Heeft u de energiepuzzel gemaakt?
Vul uw antwoord in en maak kans op een mooie prijs!

Dat levert wat op!

Een kortingscode van
€ 90,- voor inwoners van Westvoorne!

Volgende week woensdag 21 oktober valt, samen met het Weekblad Westvoorne, een flyer van de WoonWijzerWinkel in uw bus met daarop een kortingscode. Als u de code verzilvert, krijgt u €90,- cadeau aan energiebesparende maatregelen, zoals een waterbesparende douchekop of ledlampen. U kunt ook kiezen voor een technisch adviesgesprek, een duurzaamheidsscan of een woningopname. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt, op is op.

Scan en advies
Naast de energiebesparende maatregelen, kunt u uw kortingscode ook inzetten voor een duurzaamheidsscan van uw woning. U krijgt dan in één overzicht de duurzame verbeteropties van uw woning, inclusief kostenplaatje en besparingen. Wilt u graag persoonlijk advies? Ook dat kan! U kunt kiezen voor advies in de duurzame showroom (adviesgesprek) of advies aan huis (woningopname).

DAT LEVERT WAT OP! SAMEN NAAR EEN DUURZAAM WESTVOORNE

Webinars
Wilt u meer informatie over technische aanpassingen om uw woning te verduurzamen? Doe dan mee met één van onze webinars. Dit is een online presentatie door een technisch adviseur van de WoonWijzerWinkel waarin onderwerpen als zonnepanelen en isolatie worden besproken. U kunt kiezen voor drie webinars met de onderwerpen: ‘Zonnepanelen’, ‘Isoleren en Besparen’ en ‘Uw dak is geld waard’. Binnenkort verschijnen hier de data en kunt u zich inschrijven.

Energie-workshops
Wilt u op kleine schaal advies krijgen en met mede-inwoners in gesprek gaan, meldt u zich dan aan voor één van de gratis energie-workshops. Tijdens de energie-workshop komen allerlei onderwerpen aan bod zoals de energierekening, sluip- en standby verbruik, energie slurpende apparaten en praktische tips om energie te besparen. De workshop werkt als een echte eyeopener. De eerste workshop is op dinsdag 27 oktober van 19.30 tot 21.00 uur.

Corona
Alle bijeenkomsten binnen het programma Energie besparen, dat levert wat op, worden digitaal georganiseerd. Als de coronamaatregelen veranderen kan het zijn dat ons programma wordt aangepast. 

Los de puzzel op en win een cadeaubon t.w.v. € 50,-

Stuur uw antwoord in via het webformulier (klik op de knop hieronder). Onder alle juiste antwoorden wordt een cadeaubon t.w.v. € 50,- van Brunotti Beachclub verloot. Antwoorden insturen kan tot 4 november 2020.

Met de Brunotti Beachclub cadeaubon mag u zelf kiezen wat u gaat doen. Kiest u voor een sportieve activiteit zoals surfen, suppen of mountainbiken? Of ontspant u liever heerlijk met een hapje of een drankje (afhalen of thuisbezorgen)? Met deze cadeaubon kan het allemaal!

Klimaat Westvoorne

energiecoach

Vanaf eind november kunt u gratis een energiegesprek aanvragen met één van onze energiecoaches. De energiecoach is een mede-inwoner van Westvoorne en kan u deskundig advies geven over energie besparen. Waar de scan en advies u op weg helpen met technische aanpassingen in huis, richt het energiegesprek zich op kleine maatregelen en gedragsaanpassingen, waarmee u flink geld kunt besparen zonder comfort te verliezen.

Lijkt het u ook leuk om energiecoach te worden en uw ervaringen te delen met andere inwoners van Westvoorne? Schrijf u hier in.

Duurzaam Westvoorne Energie

Energie

Samen op weg naar een energieneutraal Westvoorne.

Duurzaam Westvoorne Circulair

Circulair

Veel van wat we weggooien kan hergebruikt worden.

Duurzaam Westvoorne Natuur

klimaat

Westvoorne bereidt zich voor op het veranderende klimaat.

Gemeente Westvoorne
Raadhuislaan 6
3235 AP Rockanje

Contactgegevens
telefoon 14 0181, of (0181) 40 80 00
gemeente@westvoorne.nl

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale