Duurzaam Westvoorne Energie

energie
Besparen en isoleren

Wat we niet verbruiken hoeven we ook niet op te wekken! Besparen en isoleren is dus altijd een goed idee. Wil jij je huis duurzamer maken? Kijk dan eens op www.woonwijzerwinkel.nl.

Wil jij ook je woning verduurzamen, isoleren, zonnepanelen aanschaffen of overweeg je een warmtepomp? Maak dan vooral gebruik van het energieloket van de gemeente: www.woonwijzerwinkel.nl. Hier kan je terecht met al je vragen.

Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH)

De Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) stimuleert het treffen van energiebesparende maatregelen in bestaande koopwoningen.
De subsidie voor eigenaar én bewoner is open van 2 september 2019 tot en met 31 december 2020. De subsidie voor Verenigingen van Eigenaren loopt tot en met 31 december 2022.

Rudo Enserink

Rudo Enserink maakt 100-jarig huis toekomstbestendig

Rudo Enserink is sinds een jaar inwoner van Oostvoorne en samen met zijn vrouw Mariette trotse eigenaar van een prachtige oude woning, een huis met een verhaal. De vroegere melk- en kaaswinkel moest wel opgeknapt worden om aan de eisen van de huidige tijd te voldoen. Een goede aanleiding voor Rudo om meteen het huis te verduurzamen.

Meer weten over verduurzamen? Kom dan naar de WoonWijzerWinkel. 

Hugo Lens Optiek

36 Zonnepanelen bij Hugo Lens Optiek in Oostvoorne

Het stond al een tijd op de wensenlijst en dit jaar was het zover. Er werden 36 zonnepanelen op het dak van opticien Hugo Lens Optiek in Oostvoorne geplaatst. Enkele jaren geleden nam Hugo Lens Optiek deel aan de duurzaam ondernemen estafette van de gemeente Westvoorne. Stichting Stimular gaf advies over energie besparen en duurzame energie opwekken.

Ben je ondernemer en wil je ook advies over verduurzamen? Neem dan contact op met duurzaamheidscoach Stefan Romijn van de gemeente Westvoorne via s.romijn@stimular.nl.

om zaterdag 11 januari naar de themadag
'hybride-systemen' van de WoonWijzerWinkel.

WoonWijzerWagen in Oostvoorne

Tijdens de Duurzame Dagen konden inwoners terecht bij de WoonWijzerWagen in Rockanje en Oostvoorne. Hier konden inwoners maatregelen bekijken en advies krijgen van een adviseur van de WoonWijzerWinkel. 

Meer weten over verduurzamen? Kom dan naar de www.woonwijzerwinkel.nl

Duurzaam Westvoorne Energie

Energie

Samen op weg naar een energieneutraal Westvoorne.

Duurzaam Westvoorne Circulair

Circulair

Veel van wat we weggooien kan hergebruikt worden.

Duurzaam Westvoorne Natuur

klimaat

Westvoorne bereidt zich voor op het veranderende klimaat.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale