Duurzaam Westvoorne Energie

energie
Duurzaamheidscoach

Bent u een ondernemer uit Westvoorne en wilt u energie besparen, duurzame energie opwekken, uw vervoer verduurzamen of uw afval verminderen? Dan kunt u gratis de hulp inschakelen van de Duurzaamheidscoach Westvoorne.

Stefan Romijn

Duurzaamheidscoach

De gemeente Westvoorne heeft Stefan Romijn van Stichting Stimular aangesteld als duurzaamheidscoach om bedrijven te adviseren en ondersteunen bij het verduurzamen van de onderneming. De Duurzaamheidscoach helpt onder meer bij het bepalen en doorrekenen van maatregelen, bij het aanvragen en beoordelen van offertes en bij het aanvragen van subsidies. Ook zet de Duurzaamheidscoach collectieve acties op, zoals het volleggen van bedrijfsdaken met zonnepanelen.

Voornes Plantenkwekerij teelt zonne-energie

Peter Vrij van Voornes Plantenkwekerij besloot zijn onderneming te verduurzamen en nam contact op met de Duurzaamheidscoach van de gemeente Westvoorne, Stefan Romijn. Samen kwamen ze tot het plan om maar liefst 84 panelen op het kantoordak te laten plaatsen door Oscar Monteban van ETB Montys uit Rockanje. Wethouder Lies van der Pol kwam een kijkje nemen.

Ben je ondernemer en wil je ook advies over verduurzamen? Neem dan contact op met duurzaamheidscoach Stefan Romijn van de gemeente Westvoorne via s.romijn@stimular.nl.

Hugo Lens Optiek

36 Zonnepanelen bij Hugo Lens Optiek in Oostvoorne

Het stond al een tijd op de wensenlijst en dit jaar was het zover. Er werden 36 zonnepanelen op het dak van opticien Hugo Lens Optiek in Oostvoorne geplaatst. Enkele jaren geleden nam Hugo Lens Optiek deel aan de duurzaam ondernemen estafette van de gemeente Westvoorne. Stichting Stimular gaf advies over energie besparen en duurzame energie opwekken.

Ben je ondernemer en wil je ook advies over verduurzamen? Neem dan contact op met duurzaamheidscoach Stefan Romijn van de gemeente Westvoorne via s.romijn@stimular.nl.

om zaterdag 11 januari naar de themadag
'hybride-systemen' van de WoonWijzerWinkel.

Duurzaam Westvoorne Energie

Samen op weg naar een energieneutraal Westvoorne.

Duurzaam Westvoorne Circulair

Veel van wat we weggooien kan hergebruikt worden.

Duurzaam Westvoorne Natuur

Westvoorne bereidt zich voor op het veranderende klimaat.

Gemeente Westvoorne
Raadhuislaan 6
3235 AP Rockanje

Contactgegevens
telefoon 14 0181, of (0181) 40 80 00
gemeente@westvoorne.nl

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale