Duurzaam Westvoorne Energie

energie
Duurzaamheidslening

De gemeente helpt inwoners die willen verduurzamen door middel van een Duurzaamheidslening. Inwoners die hun energielasten willen verminderen, door bijvoorbeeld energiezuinige verwarmingsinstallatie of gevelisolatie, kunnen aanspraak maken op deze lening via de SVN: www.svn.nl/gemeente/Westvoorne. Met deze lening kunnen zij tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen voor hun woning financieren.

Vijf ton beschikbaar voor Duurzaamheidslening

De gemeente Westvoorne heeft deze zomer 500.000 euro beschikbaar gesteld voor Duurzaamheidsleningen. Inwoners die hun energielasten willen verminderen, door bijvoorbeeld energiezuinige verwarmingsinstallatie of gevelisolatie, kunnen aanspraak maken op de Duurzaamheidslening via de SVN: www.svn.nl/gemeente/Westvoorne. Met deze lening kunnen zij tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen voor hun woning financieren.

Wilt u een Duurzaamheidslening aanvragen? Dien dan een aanvraag in. In het formulier dient u de betreffende woning, duurzaamheidsmaatregelen, gevraagde bedrag en de offertes van leveranciers op te geven.”

Interessant artikel: Half miljoen voor woningeigenaren

Waarom een Duurzaamheidslening?

De gemeente Westvoorne wil woningeigenaren die willen verduurzamen helpen en stimuleren om energiebesparende maatregelen te nemen. Met de lening kunnen inwoners van Westvoorne hun huis verduurzamen door bijvoorbeeld zonnepanelen te plaatsen of de woning te laten isoleren. Hierdoor daalt de energierekening, de waarde van het huis neemt toe en het energieverbruik neemt af. Goed voor de portemonnee en goed voor het milieu! Kijk ook op: www.svn.nl/gemeente/Westvoorne

Hoe vraag ik een Duurzaamheidslening aan?

om zaterdag 11 januari naar de themadag
'hybride-systemen' van de WoonWijzerWinkel.

Duurzaam Westvoorne Energie

Energie

Samen op weg naar een energieneutraal Westvoorne.

Duurzaam Westvoorne Circulair

Circulair

Veel van wat we weggooien kan hergebruikt worden.

Duurzaam Westvoorne Natuur

klimaat

Westvoorne bereidt zich voor op het veranderende klimaat.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale