Duurzaam Westvoorne Energie

energie
Subsidies en leningen

Verduurzamen kost geld, maar levert ook geld op! De gemeente wil inwoners van Westvoorne helpen en stimuleren om hun woning te verduurzamen. Hiervoor is de Duurzaamheidslening in het leven geroepen. Lees hier meer. 

Er zijn ook subsidies beschikbaar! Lees hier meer. 

Wil jij ook je woning verduurzamen, isoleren, zonnepanelen aanschaffen of overweeg je een warmtepomp? Maak dan vooral gebruik van het energieloket van de gemeente: www.woonwijzerwinkel.nl. Hier kan je terecht met al je vragen.

Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE)

Bent u eigenaar van een koopwoning en is deze woning uw hoofdverblijf of wordt deze uw hoofdverblijf direct na renovatie? Dan kunt u gebruik maken van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Dat kan met een investering in een (hybride) warmtepomp, zonneboiler, een aansluiting op een warmtenet en met 5 typen isolatiemaatregelen.

om zaterdag 11 januari naar de themadag
'hybride-systemen' van de WoonWijzerWinkel.

Duurzaam Westvoorne Energie

energie
Duurzaamheidslening

De gemeente helpt inwoners die willen verduurzamen door middel van een Duurzaamheidslening. Inwoners die hun energielasten willen verminderen, door bijvoorbeeld energiezuinige verwarmingsinstallatie of gevelisolatie, kunnen aanspraak maken op deze lening via de SVN: www.svn.nl/gemeente/Westvoorne. Met deze lening kunnen zij tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen voor hun woning financieren.

Vijf ton beschikbaar voor Duurzaamheidslening

De gemeente Westvoorne heeft deze zomer 500.000 euro beschikbaar gesteld voor Duurzaamheidsleningen. Inwoners die hun energielasten willen verminderen, door bijvoorbeeld energiezuinige verwarmingsinstallatie of gevelisolatie, kunnen aanspraak maken op de Duurzaamheidslening via de SVN: www.svn.nl/gemeente/Westvoorne. Met deze lening kunnen zij tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen voor hun woning financieren.

Interessant artikel: Half miljoen voor woningeigenaren

Hoe vraag ik een Duurzaamheidslening aan?

Wil je een Duurzaamheidslening aanvragen? Mail dan naar gemeente@westvoorne.nl. Geef in de mail aan om welke woning en welke voorzieningen het gaat, het gevraagde bedrag en voeg offertes van leveranciers toe.

Waarom een Duurzaamheidslening?

De gemeente Westvoorne wil woningeigenaren die willen verduurzamen helpen en stimuleren om energiebesparende maatregelen te nemen. Met de lening kunnen inwoners van Westvoorne hun huis verduurzamen door bijvoorbeeld zonnepanelen te plaatsen of de woning te laten isoleren. Hierdoor daalt de energierekening, de waarde van het huis neemt toe en het energieverbruik neemt af. Goed voor de portemonnee en goed voor het milieu! Kijk ook op: www.svn.nl/gemeente/Westvoorne

Duurzaam Westvoorne Energie

Energie

Samen op weg naar een energieneutraal Westvoorne.

Duurzaam Westvoorne Circulair

Circulair

Veel van wat we weggooien kan hergebruikt worden.

Duurzaam Westvoorne Natuur

klimaat

Westvoorne bereidt zich voor op het veranderende klimaat.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale