Klimaat Westvoorne

energiecoach, maak nu een afspraak!

Sindskort heeft de gemeente Westvoorne een team van energiecoaches! Een energiecoach is een mede-inwoner van Westvoorne die u deskundig advies kan geven over energie besparen.

Stijgt uw energierekening en weet u niet waarom? Bent u benieuwd naar subsidiemogelijkheden om uw woning te isoleren? Maak een afspraak met één van onze energiecoaches, zij staan klaar om u te helpen met energie besparen.

Energiecoaches

Energiecoaches zijn deskundige vrijwilligers die mede-inwoners informeren over energie-besparing. De afgelopen periode hebben deze toppers een training gevolgd en zij kunnen u nu wegwijs maken in allerlei energiegerelateerde onderwerpen. We stellen ze aan u voor!

John van Lit

John van Lit

Energiecoach

Specialisatie: alle technische zaken die bij het verduurzamen van een woning komen kijken

Tony

Energiecoach

Specialisatie: besparen op energie door gedragsverandering; warmtebeeldcamera

Lenn Vonk

Energiecoach

Specialisatie: energiebesparing door bewustwording en gedrag; sluipstroom en infrarood verwarming

Rob Bik

Energiecoach

Specialisatie: zonnepanelen; woningisolatie; (hybride) warmtepompen

Deskundig

Onze energiecoaches zijn deskundige vrijwilligers die inwoners van Westvoorne informeren over energiebesparing in een één-op-één gesprek. De energiecoaches hebben een training gevolgd via de gemeente Westvoorne en kunnen u wegwijs maken in allerlei energiegerelateerde vraagstukken. De gesprekken vinden vanwege de coranamaatregelen digitaal of telefonisch plaats. Maak hier gratis en vrijblijvend een afspraak voor een energiegesprek met één van onze coaches.

Energiegesprek
Tijdens het gesprek gaat de coach samen met u naar uw energierekening kijken: wat staat er eigenlijk en welke stukjes zijn interessant? Vervolgens geeft de energiecoach aan de hand van een vragenlijst allerlei praktische tips voor kleine maatregelen die helpen uw energieverbruik terug te dringen. De coach geeft daarbij telkens een indicatie van hoeveel euro bepaalde tips u kunnen schelen op jaarbasis. 


Tenslotte kan de coach u adviseren over energiebesparende maatregelen aan uw woning die zinvol zouden kunnen zijn. Ook geeft de coach aan welke financieringsmaatregelen daarvoor beschikbaar zijn. Het resultaat is dat u wegwijs bent gemaakt in de wereld van energiebesparing en zelf kunt kiezen hoe u energiebesparing in uw woning gaat aanpakken.

Meer informatie

De energiecoaches maken onderdeel uit van het programma ‘Energie besparen.
Dat levert wat op’. Er zijn allerlei activiteiten waar u aan kunt deelnemen. 
 Meer informatie over de verschillende activiteiten die de gemeente aanbiedt,
vindt u hier.

Duurzaam Westvoorne Energie

Energie

Samen op weg naar een energieneutraal Westvoorne.

Duurzaam Westvoorne Circulair

Circulair

Veel van wat we weggooien kan hergebruikt worden.

Duurzaam Westvoorne Natuur

klimaat

Westvoorne bereidt zich voor op het veranderende klimaat.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale