Nieuws

Vrijdag 8 oktober: Energiekraam voor gratis advies over energie besparen op de markt in Rockanje

Vrijdag 8 oktober staat de Energiekraam van de gemeente Westvoorne op de weekmarkt in Oostvoorne. Bezoekers krijgen hier tips en advies over hoe zij energie kunnen besparen en de energierekening omlaag kunnen brengen. Ook krijgen ze informatie over hoe we in Westvoorne werken aan een toekomst waarin we gebruik maken van duurzame energiebronnen. 

De kraam is er voor jong en oud. De appeltaart staat klaar na een flinke rit op de energiefiets en voor de kinderen staat er een energiezuinig poppenhuis om mee te spelen. Bezoekers krijgen tips en adviezen van de aanwezige adviseurs die gespecialiseerd zijn in energie besparen.   

om zaterdag 11 januari naar de themadag
'hybride-systemen' van de WoonWijzerWinkel.

Er is meer
De Energiekraam is onderdeel van het duurzaamheidsprogramma Energie besparen: dat levert wat op! waarmee de gemeente inwoners wil helpen energie te besparen en hun energierekening omlaag te brengen. Het programma bestaat uit gratis advies via energie-workshops, webinars en energiecoaches. Een energiecoach geeft mede-inwoners gratis persoonlijk advies over energie besparen. Ook krijgen inwoners een budget van 90 euro waarmee ze kleine energiebesparende maatregelen kunnen aanschaffen zoals ledlampen en radiatorfolie. 

Duurzaam Westvoorne Energie

Energie

Samen op weg naar een energieneutraal Westvoorne.

Duurzaam Westvoorne Circulair

Circulair

Veel van wat we weggooien kan hergebruikt worden.

Duurzaam Westvoorne Natuur

klimaat

Westvoorne bereidt zich voor op het veranderende klimaat.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale