Nieuws

Informatieplicht energiebesparing voor bedrijven

Verbruikt uw bedrijf meer dan 50.000 kWh per jaar? Of meer dan 25.000 m3 aardgas per jaar? Dan moet uw bedrijf voldoen aan de Informatieplicht energiebesparing. Dit betekent dat u bij RVO een melding doet over de uitgevoerde maatregelen op basis van een vaste lijst met erkende maatregelen voor uw branche. DCMR gaat komende tijd bedrijven aanspreken als zij nog niet aan de Informatieplicht voldoen. U kunt de melding zelf uitvoeren. Kijk voor meer informatie op www.rvo.nl/onderwerpen/duurzaam-ondernemen/energie-besparen/informatieplicht-energiebesparing.

Heeft u hulp nodig bij het voldoen aan de Informatieplicht? Neem dan contact op met de duurzaamheidscoach. De gemeente Westvoorne heeft Stefan Romijn van Stichting Stimular opdracht gegeven om als duurzaamheidscoach bedrijven te ontzorgen bij het uitvoeren van duurzame maatregelen. Hier valt ook de melding voor de Informatieplicht onder. Ook voor hulp bij het uitvoeren van maatregelen kunt u contact opnemen met de coach. Zo helpt de coach bij het bepalen en doorrekenen van maatregelen, bij het aanvragen en beoordelen van offertes en bij het aanvragen van subsidies.

Heeft uw bedrijf behoefte aan hulp bij het voldoen aan de Informatieplicht of bij het uitvoeren van duurzame maatregelen? Neem dan contact op met duurzaamheidscoach Stefan Romijn via telefoonnummer (010) 238 28 27 of
e-mail s.romijn@stimular.nl

 

om zaterdag 11 januari naar de themadag
'hybride-systemen' van de WoonWijzerWinkel.

Duurzaam Westvoorne Energie

Energie

Samen op weg naar een energieneutraal Westvoorne.

Duurzaam Westvoorne Circulair

Circulair

Veel van wat we weggooien kan hergebruikt worden.

Duurzaam Westvoorne Natuur

klimaat

Westvoorne bereidt zich voor op het veranderende klimaat.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale