Nieuws

Inwoners geïnformeerd over Windpark Haringvlietdam in Hellevoetsluis

Op 27 mei heeft een aantal inwoners van de gemeente Westvoorne een brief ontvangen van de gemeente Hellevoetsluis over de voortgang van het project ‘Windpark Haringvlietdam’.  Aan de binnenzijde van de Haringvlietdam zullen de komende jaren drie windturbines geplaatst worden met een totale capaciteit van 12 megawatt (MW). De windturbines die nu nog aan de buitenzijde van de Haringvlietdam staan, worden weggehaald  voordat de nieuwe windturbines gebouwd worden.

De voorbereidende onderzoeken voor de nieuwe turbines moeten eind dit jaar afgerond zijn. Deze locatie, die is aangewezen door de provincie, ligt  tegen de grens met de gemeente Westvoorne. Daarom zijn ook deze inwoners  van Westvoorne belanghebbenden en zijn zij hierover geïnformeerd door de gemeente Hellevoetsluis.

Bij vragen naar aanleiding van de brief kunt u contact opnemen met Herbert Faber (h.faber@hellevoetsluis.nl) van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beleid of met Kees Heemskerk (k.heemskerk@hellevoetsluis.nl) van de afdeling Samenlevingszaken van gemeente Hellevoetsluis. U bereikt hen via telefoonnummer 14 0181.

om zaterdag 11 januari naar de themadag
'hybride-systemen' van de WoonWijzerWinkel.

Duurzaam Westvoorne Energie

Energie

Samen op weg naar een energieneutraal Westvoorne.

Duurzaam Westvoorne Circulair

Circulair

Veel van wat we weggooien kan hergebruikt worden.

Duurzaam Westvoorne Natuur

klimaat

Westvoorne bereidt zich voor op het veranderende klimaat.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale