Nieuws

Subsidie voor isolatie!

Subsidie voor isolatie!

Het Rijk stelt 84 miljoen beschikbaar voor isolatiemaatregelen aan woningen. Vanaf 2 september 2019 is de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) weer beschikbaar. Hiermee kunnen woningeigenaren subsidie krijgen als ze minimaal twee isolatiemaatregelen uitvoeren in hun eigen huis. Per woning kan maximaal 10.000 euro subsidie worden aangevraagd. Het gaat om maatregelen zoals het isoleren van je vloer of het plaatsen van hoogrendementsglas. Met de subsidie wil de overheid huiseigenaren aanmoedigen om energiebesparende maatregelen te nemen.

Met de regeling wil het rijk huiseigenaren aanmoedigen om energiebesparende maatregelen te nemen. Minister Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken): “Met goede isolatie heb je veel minder energie nodig. Dat scheelt in de energiekosten en het is een belangrijke stap richting een duurzaam gebouwde omgeving.”

Aan de subsidie zijn voorwaarden verbonden. Zo moeten er minimaal twee isolatiemaatregelen genomen worden en de maatregelen moeten na 15 augustus 2019 zijn uitgevoerd en betaald. Kijk voor een compleet overzicht van de voorwaarden op de site van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

om zaterdag 11 januari naar de themadag
'hybride-systemen' van de WoonWijzerWinkel.

Duurzaam Westvoorne Energie

Energie

Samen op weg naar een energieneutraal Westvoorne.

Duurzaam Westvoorne Circulair

Circulair

Veel van wat we weggooien kan hergebruikt worden.

Duurzaam Westvoorne Natuur

klimaat

Westvoorne bereidt zich voor op het veranderende klimaat.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale