Nieuws

Woensdag 13 oktober: WoonWijzerWagen  op het Dorpsplein in Rockanje

Wilt u technisch advies over wat u kan doen om uw woning te verduurzamen? Kom dan op woensdag 13 oktober naar de WoonWijzerWagen in Rockanje. De mobiele showroom van het energieloket van de gemeente Westvoorne staat dan van 9.00 tot 17.00 uur op het Dorpsplein. Bekijk hier allerlei duurzame maatregelen voor uw woning of krijg tips en advies van een bouwkundig adviseur.

Kunt u niet langs de WoonWijzerWagen op woensdag 13 oktober. De WoonWijzerWagen staat op woensdag 20 oktober op het pleintje aan het begin van de Stationsweg  in Oostvoorne.

om zaterdag 11 januari naar de themadag
'hybride-systemen' van de WoonWijzerWinkel.

Haal uw gratis box vol met energiebesparende producten bij de WoonWijzerWagen

Vanuit het programma Energie Besparen, dat levert wat op zijn er gratis producten beschikbaar voor inwoners van Westvoorne om energie te besparen. Via de webshop van de WoonWijzerWinkel bestelt u gratis producten als ledlampen, radiatorfolie, een waterbesparende douchekop. U gebruikt hiervoor de kortingscode: WESTVOORNE2021

Heeft u hulp of advies nodig bij het bestellen van de box, kom dan op woensdag 13 oktober naar de mobiele showrom in Rockanje of woensdag 20 oktober naar de mobiele showroom in Oostvoorne.

De box is bedoeld voor alle inwoners van Westvoorne, of u nu een huurwoning of koopwoning hebt. De actie loopt zolang de voorraad strekt. 

Duurzaam Westvoorne Energie

Energie

Samen op weg naar een energieneutraal Westvoorne.

Duurzaam Westvoorne Circulair

Circulair

Veel van wat we weggooien kan hergebruikt worden.

Duurzaam Westvoorne Natuur

klimaat

Westvoorne bereidt zich voor op het veranderende klimaat.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale